Negende editie van de Gelre fietstocht een groot succes. Op naar nummer 10!

1261 enthousiaste deelnemers: de jongste, nog geen 10 jaar, en de meest ervaren, maar liefst 97 lentes jong. De jaarlijkse Gelre fietstocht blijft een hartverwarmend evenement.

Over prachtige sportdagen gesproken: samen hebben we € 7.633 bij elkaar gefietst voor UNICEF. Hulde aan de fietsers! Dat het geen ideaal fietsweer is op deze dag mag de pret niet drukken. Onze deelnemers denken er hetzelfde over: “Prachtige routes! Wat is de Veluwe toch mooi. Indrukwekkend het militaire terrein De Harskamp, waar je normaal niet mag komen.”

Edwin Maalderink, lid van de Raad van Bestuur van Gelre en fervent wielrenner, overhandigde zaterdag de cheque aan UNICEF. Ook voor hem is de fietstocht een jaarlijks hoogtepunt. “Het is fantastisch om zoveel collega’s tijdens zo’n dag op een andere manier in touw te zien. Als verkeersregelaar. Bij de soep en broodjes. Om deelnemers in te schrijven. Als sportieve deelnemer. Ook dat is Gelre. Mooi al die positieve reacties van deelnemers.”

Nagenieten van de negende editie? Bekijk de aftermovie. En... #opnaarvolgendjaar. Blok onze 10e editie alvast in je agenda: op zaterdag 5 september 2020 #gelrefietstocht2020