Complimentenregen

‘Bedankt voor jullie inzet’. ‘Blij met collega’s zoals jullie’. #complimentendag versterkt ons motto: zorg beter voor elkaar

Collega’s klaar? Complimenteren maar! Op 1 maart is het jaarlijks tijd om complimenten uit te delen, zo ook bij Gelre ziekenhuizen. Er worden deze dag een groot aantal pluimen, duimen en schouderklopjes uitgedeeld. Het is een dag met speciale aandacht voor complimenten die we de rest van het jaar kunnen blijven uitwisselen. De manier waarop Gelre Ziekenhuizen beter voor elkaar zorgt komt deze dag tot uiting.

Een compliment voor de OK:

“Een flinke doos met veren voor alle collega's die patiënten naar de OK brengen. Ik zie hartverwarmende gesprekjes voor "de deur" bij de OK, tussen jullie en de (gespannen) patiënt in bed. Prachtig, hulde!”

Een compliment voor CCU-verpleegkundige Charlotte:

"Een dikke pluim voor Charlotte van de CCU @Gelrezkh. Een verpleegkundige die echt weet hoe het werkt in de zorg! Wat een rust straalt zij uit ondanks de drukte. Ze is kundig en denkt in oplossingen. Dit mag ook weleens gezegd worden. En fijn dat mijn moeder weer thuis is!"

Een compliment voor de afdeling Oogheelkunde in locatie Zutphen naar aanleiding van een staaroperatie:

“Wat is het toch fantastisch dat je zo goed en prettig wordt behandeld. Vooral dat we toestemming kregen dat ik (echtgenoot) bij de operatie aanwezig mocht zijn. Bedankt prachtig team.”

Een compliment voor heel Gelre:

"Het Gelre ziekenhuis is voor mij een voorbeeld voor elk groot ziekenhuis: persoonlijke aandacht voor de patiënt, een gestroomlijnde organisatie met vriendelijkheid en deskundigheid."