Mooi compliment voor Gelre apotheek

“De man moet honderden patiënten als klant hebben, maar hij herkende mij direct.” Op de website van Zorgkaart Nederland verschijnt een mooi compliment voor de apotheek van Gelre in Zutphen.

“In een tijd waarin zoveel dienstverlening door overorganisatie en automatisering juist aan charme lijkt in te boeten is Gelre Apotheek in Zutphen, een verademing. Al langer speel ik met de gedachte er een noot aan te wagen. Nadat ik net een telefoontje met de leidinggevende ervan neerleg, voeg ik de daad bij het woord.

Ik wilde eens informeren of mijn receptje al in behandeling was. De beste man die met zijn team, honderden ja misschien wel duizenden klanten moet hebben, herkende me direct, kon zelfs voor de vuist weg bevestigen dat het middel al in de verwerking zat en vandaag nog bij mij thuis zou worden bezorgd. Ik wil niet te veel in superlatieven vervallen maar ook de ontvangst op locatie van de apotheek, in het Zutphense ziekenhuis ondergebracht, is steeds uiterst professioneel en sfeervol bovendien.

Gelre Apotheek in Zutphen is voor mij een geweldig voorbeeld van hoe eigentijdse dienstverlening niet alleen efficiënt maar ook nog eens mens-georiënteerd kan verlopen. Hele dikke complimenten aan leiding en team!”